"Apps voor ondernemers"

Ondernemerstips van Administratiekantoor Centiem in Dronten

Apps voor ondernemers

Hier vindt u de beste zakelijke apps die eigenlijk standaard op uw telefoon of tablet zouden moeten staan. Onmisbare apps voor zelfstandigen / ondernemers om slimmer (samen) te werken. Meer doen in minder tijd, met minder stress en met meer plezier en energie.

Taken: Todoist

Met Todoist kunt u als beste uw taken beheren. Samenwerken aan gedeelde taken, e-mail in een taak veranderen en deadlines instellen. Het kan allemaal.

Bonnetjes: Genius Scan

Met Genius Scan is het eenvoudig documenten te scannen met je telefoon. Maak een foto van de afbeeldingen of het document en Genius Scan verwerkt deze en slaat hem op. Opslaan is mogelijk als PDF en JPEG. Afbeeldingen zijn samen te voegen tot één bestand. Gescande bestanden zijn te versturen met e-mail, maar ook op te slaan in Dropbox, Box, Google Drive, Evernote en meer.

Berichten: Buffer

Met Buffer kunt u social media berichten inplannen. Berichten zijn gelijktijdig te delen op Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+.
Alternatief: Hootsuite

Documenten: Google Drive

Met Google Drive kunnen documenten in de cloud worden opgeslagen, bestanden worden gedeeld en documenten samen met anderen worden bewerkt.
Alternatief: Dropbox, OneDrive, iCloud, Box

Verkeersinformatie: Flitsmeister

Op weg naar uw klanten is het verstandig om (vooraf) de file- en flitsermeldingen te controleren. Op Flitsmeister vindt u de actuele informatie.

Contacten: Sync.ME

Met Sync.ME houdt u uw contactgegevens up-to-date met de nieuwste informatie van Facebook, LinkedIn en Google+.

Notities: Evernote / Everclip

Met Evernote kunt u overal aantekeningen vastleggen en weer terugvinden. Notities, foto’s, PDF’s, scans, webpagina’s, mails, alles wordt opgeslagen en gesynchroniseerd met al uw apparaten.
Met Everclip is het mogelijk om op een zeer eenvoudige en snelle manier, foto’s, website, tekst en meer naar Evernote te importeren

 

Contact

Administratiekantoor Centiem
André Idzinga
De Dieze 34e
8253 PS  Dronten

0321 - 380 070
formulier
www.centiem.nl

Terugbelverzoek achterlaten Vrijblijvende afspraak maken