Administratiekantoor voor Midden Nederland

Met een goed georganiseerde boekhouding maken we ondernemen leuker!

De administratie moet ondernemers helpen om succesvol te kunnen ondernemen. Om afspraken na te komen en in te spelen op wensen van klanten en relaties. Daarvoor is een goed georganiseerde boekhouding nodig. Op die manier leveren wij graag een echte bijdrage aan het succes van uw bedrijf. Het is voor ons elke dag weer een uitdaging om ondernemers zodanig te adviseren, toe te rusten en te ondersteunen, zodat ondernemen leuk is.

 

Persoonlijk contact in combinatie met een efficiënte werkwijze staat bij ons voorop, zodat wij u de meest gunstige tarieven kunnen bieden. Daarnaast kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke korting voor het gebruik van een boekhoudpakket.

 

André Idzinga RBc, ondernemer administratiekantoor Centiem in Dronten, heeft veel ervaring met het voeren van financiële administraties, inrichten van boekhoudpakketten, coachen van collega’s en het adviseren van kleine tot middelgrote bedrijven (van zelfstandigen tot bv’s). Daarnaast heeft André veel ervaring met Microsoft Excel.

Zoekt u een actieve boekhouder?
Administratiekantoor Centiem ontzorgt en denkt met u mee.